SALON DE LUX, in centrul capitalei creat pentru placerea si relaxarea vietii de zi cu zi, avand in vedere numai bunastarea clientilor sai fideli unde fericirea si multumirea lor este dezideratul nostru suprem.
Viata nu este asa de lunga cum pare la prima vedere de aceea acest salon a fost deschis cu draga inima pentru indeplinirea minimelor cerinte de viata ale barbatilor, incercati de atata munca si efort in decursul vietii, deoarece dupa cum bine stim cu totii, sunt atatea sacrificii de facut.
Tocmai de aceea au si barbatii nevoie de anumite momente de relaxare si meditatie, intr-un cadru placut, confidential, intr-un decor minunat, relaxant, lipsiti macar pentru putin timp de grijile vietii zilnice, momente ce ne fac mai puternici si mai rezistenti.

Nu lasa-ti ca viata sa treaca pe langa dumveavoastra, cauta-ti acum cand meritati sa va oferiti cateva momente placute in viata, sa nu ajungeti vreodata - cand de cele mai multe ori e prea tarziu – sa va para rau de modul cum v-ati trait viata si cand o sa constatati ca ati pus pret prea mare de-a lungul vietii pe alte aspecte dar de fericirea, sanatatea si multumirea trupului dumneavoastra nu v-ati ocupat mai deloc.
Inca nu e timpul trecut sa va oferiti ceea ce meritati, un colt de rai macar pret de o ora, in care sentimentele placute traite sa compensese macar parte din multitudinea de griji si probleme pe care trebuie sa le rezolvati zi de zi.
Tinere fete intelegatoare, minunate, senzuale, intr-un cadru ambiental relaxant, intr-o atmosfera audio propice, va asteapta zilnic sa va ofere din calitatile lor innascute de a oferi placere, cum numai ele stiu.

Multumirea clientilor pentru ele este esentiala, crezand in institutia barbatului, fiind dotate cu rabdarea minima necesara de a pune in prim plan barbatul, maseuzele noastre detinand arta de a oferi placere, mandria noastra fiind revenirea dvs la salonul de masaj unde intotdeauna se pot incerca trairi noi, cum nu ati mai avut pana acum.
Miresmele existente, jocul de lumini si umbre combinat cu decorul numai pentru dvs creat, amplifica si mai mult momentul de extaz trait, facandu-l unic si greu de uitat, sentimentele intense traite pastrandu-se mult timp dupa efectuarea masajului.
Nici nu stiti ce pierdeti daca va tineti departe de placerile vietii, daca va refuzati niste momente de vis si incercand adevaratele sentimente intr-un cadru profesional, senzual, atingerile erotice pe trupul dvs coplesindu-va total in final.

Veniti numai o singura data la un masaj erotic de intretine si relaxare si va garantam ca nu ati mai vrea sa plecati si veti astepta cu nerabdare cat mai curand posibil momentul cand va puteti reintoarce, putand veni la orice ora doriti deoarece salonul nostru de masaj functioneaza NON STOP.
Viata la un moment dat devine anosta si apatica intrand totul parca in rutina, lucru impotriva caruia trebuie sa luptam mereu, motiv pentru care a fost infiintat si salonul nostru de masaj, sa aduca putina fericire in trairi si sentimente, altfel de cum suntem uzual obisnuiti.
Mainile mangaietoare si competente ale tinerelor noastre maseuze va asteapta nerabdatoare sa va cunoasca si prin experienta lor bogata sa caute sa rezolve parte din momentele prin care treceti acum, sa va faca viata mai fericita, mai implinita si sa merite traita, sa va elibereze de stresul zilnic.

De cum treceti pragul vilei noastre veti fi intampinat din start cu caldura, dragoste si afectiune, completand nevoile noastre umane si impartind viata cu maseuzele noastre intr-un mod cat mai placut posibil.
Si asta fara sa fiti nevoit sa va inselati nevasta cunoscand faptul ca noi NU OFERIM SERVICII SEXUALE, finalizarea obtinandu-se numai prin tehnicile masajului erotic, cu o intensitate iesita din comun, de care si dvs veti fi surprins.
Lasati-va in seama maseuzelor noastre si veti cunoaste adevaratele placeri ale trupului dvs, fara sa mai fie necesar atingerea zoneler intime ale maseuzei - acest lucru fiind interzis - si va rugam sa nu solicitati maseuzei alte servicii decat cele de masaj.
Este permis, daca doriti, sa lasati maseuzei o “atentie” din partea dumneavoastra insa numai pentru arta masajului efectuat, pentru multumirea si safistactia dumneavoastra, pentru ca in final, stiti de ce reveniti.
Sunteti doar la un telefon distanta. Incercati si nu veti regreta. Masaj placut.