F.A.Q.

Intrebare: De ce ai nevoie de o sigla?
Raspuns: Sigla ta este o reprezentare grafica a identitatii companiei tale. Este o compozitie ce poate cuprinde simboluri grafice, ilustratie si/sau caractere tipografice, imagini fotografice.

Sigla ta trebuie:
- sa atraga atentia si sa lase o impresie pozitiva
- sa creeze o imagine unica, distincta si usor de recunoscut
- sa reflecte in primul rand ceeace caracterizeaza si reprezinta compania ta
- sa promoveze un sentiment de autenticitate, stabilitate, incredere si profesionalism.

Oricine vrea sa salveze bani.
Este evident ca ai putea sa iti faci singur sigla, este pana la urma compania ta, sau poate stii pe cineva care are abilitati in a concepe o sigla, care se poate juca cu un program de editare grafica pentru ati face o “sigla”.
In mod sigur salvezi “ceva”bani.
Pe termen scurt poate ca ai dreptate, dar ... cat de mult pierzi pe termen lung prin crearea unei imagini gresite, neprofesionale ... te gandesti?

Beneficiile pe care noi ti le oferim, pentru un pret mic, pe care il platesti o singura data, sunt pentru toata viata.
Suportul tehnic oferit permanent te ajuta sa fii mereu sigur de ceeace ai obtinut prin achizitionarea unuia dintre proiectele noastre.
Crearea unei siglei profesionale este un proces complex, care se va reflecta in toate produsele publicitare pe care le vei folosi.
O imagine buna confera o mai mare incredere in afacerea ta, de aceea un concept grafic profesional te va ajuta mereu

Intrebare: Cine lucreza pentru mine, la conceperea siglei?
Raspuns: O echipa compusa de graficieni profesionisti, membri ai Uniuni Artistilor Plastici din Romania. Alaturi si impreuna cu ei sunt tineri absolventi ai Institutului de Arte Plastice din Bucuresti, buni cunoscatori ai programelor de editare grafica.

Intrebare: Ce fac daca nu-mi plac machetele prezentate?
Raspuns: Prin completarea integrala a formularului de comanda, datele furnizate de tine ne vor ajuta sa gasim forma potrivita pentru macheta ta.
In cazul in care nu esti multumit, noi vom continua sa-ti oferim machete pana cand tu vei decide ca una dintre ele este buna si te reprezinta. Dar tinand cont de profesionalismul celor ce lucreaza la proiectul tau suntem convinsi ca vei fi multumit.
Important este sa ai incredere in ei, sunt cei mai buni.

Intrebare: In ce format primesc macheta?
Raspuns: In format electronic, salvate pe un CD, pentru PC si/sau Mac.
Formatele disponibile sut TIFF, EPS, PSD cu rezolutie de 300 dpi. La solicitarea ta iti putem oferi si in format vectorial. Poti primi fara nici un cost suplimentar in orice format si rezolutie doresti.

Intrebare: Cat dureaza pana am sigla?
Raspuns: In maxim 3 zile lucratoare primesti machetele pentru o prima evaluare. In functie de raspunsul tau vom continua sau nu priectul pana la forma finala dorita de tine.

Intrebare: Care este garantia serviciilor oferite?
Raspuns: Suportul tehnic este de 2 ani, timp in care modificarile de culoare pot fi facute gratuit. O macheta in format electronic este pastrata in baza noastra de date atat timp cat doresti.

Intrebare: Cum si cat costa? Cand trebuie sa platesc?
Raspuns: In functie de pachetul ales suma este specificata in oferta. Prima plata se face in momentul in care dai comanda ferma si este de 50%.
Din acest moment incepe lucrul efectiv la proiectul tau. Dupa primirea machetei finale trebuie sa achiti diferenta in termen de 3 zile lucratoare prin banca sau numerar.

Intrebare:
Este Sigla mea unica, cum pot sa o inregistrez astfel incat nimeni sa nu o mai foloseasca?
Raspuns: Evident, sigla ta este UNICA.
Noi iti oferim fara nici un cost suplimentar suport pentru inregistrarea ei la REGISTRUL COMERTULUI si/sau OSIM. Astfel incat drepturile tale sa fie aparate in mod legal.
Singurul ce detine dreptul de proprietate intelectuala pentru sigla ta esti doar tu. Acesta este si avantajul faptului ca apelezi la profesionisti.
Noi iti aparam interesele.