Restaurare Sigle
Restaurarea unei sigle deterioarate.
Diverse sunt motivele pentru care la un moment dat o sigla nu mai are calitatile grafice initiale. Unele firme au achizitionat (sub o forma sau alta) o sigla, fara sa aibe acces la fisierul sursa. Aceasta inseamna ca au primit o imagine tiparita a siglei lor sau in cazul fericit poate chiar un fisier bmp (cu rezolutie mica). Este posibil ca fisierul original (vectorial) sa nu mai fie disponibil, sau graficianul care a realizat sigla sa nu livreze macheta in format vectorial, sau poate chiar fisierul sa fie atat de deteriorat incat sa nu mai poata fi folosit. Uneori lipsa fisierului original face necesara scanarea siglei de pe diverse suprafete pe care a fost imprimata. Scanarea si retiparirea folosind imaginea scanata are ca efect o deteriorare continua a imagini grafice priginale. Toate acestea dar si multe alte motive fac absolut necesara interventia unui specilist in recreeare si restaurare de sigle. Se ajunge la situatia in care sigla nu mai corespunde grafic si cromatic cu forma originala. Este nevoie de resaturarea siglei.
Reconstructia siglei se face folosind tehnici avansate de prelucrare a imaginilor si transformarea acestora prin vectorizare in format vectorial. Prelucrarea artistica a fisierului astfel obtinut are ca rezultat final “sigla originala”.
Putem folosi pentru recreeare siglei:fotografii, imagini scanate, carti de vizita, imagini web, imagini imprimate pe hartie, carton, polietilena, materiale textile, diverse obiecte care au imprimata imaginea siglei. Dar in cazul in care toate aceste elemente lipsesc, putem sa reconstituim imaginea originala doar dupa o simpla schita (desen), sau dupa o descriere a siglei.
Dupa ce am realizat reconstituirea siglei, iar aspectul acesteia este identic cu originalul vom furniza imaginea finala in format vectorial si bmp. Pentru a evita o situatie similara celei in care ati fost pusi anterior apelarii la serviciile noastre vom pastra in arhiva noastra pentru minim 5 ani formatele pe care vi le-am furnizat.
COSTUL standard este de 79 euro + TVA .
In cazul in care imaginea este foarte complexa iar elementele constitutive (grafice sau cromatice) greu identificabile iar descrierea a lor este irelevanta, pretul poate creste cu pana la 100% din valoarea initiala.