Termeni si conditii

 

IN PREZENTA OFERTA PRIN TERMENII URMATORI SE INTELEGE:

CONCEPT GRAFIC ORIGINAL – lucrare artistica executata intr-un program de editare grafica vectoriala, avand caracter original (NO CLIPART).

REDESENARE – adaugarea/eliminarea unor elemente grafice definitorii ale conceptului graphic original. Prin redesenare conceptual graphic original initial capata valente artistice noi care il transforma intr-un nou concept graphic.

REVIZIE – modificarea tipului sau/si marimii caracterului folosit in conceptual graphic original, modificarea culorilor folosite in conceptual graphic original, redimensionarea (scalarea) elementelor grafice folosite in conceptual graphic original. Prin revizie, conceptual graphic original nu isi modifica caracteristicile artistice initiale.

PROCEDURI DE LUCRU, PASII DE URMAT.
1. Lansarea comenzii de pe site-ul www.siglata.ro.
Obs. In momentul completarii formularului de comanda trebuie sa ai in vedere faptul ca un numar mare al detaliilor cerute ajuta la o mai buna identificare a elemetelor ce vor constitui conceptele grafice originale. Cu cat vom avea mai multe elemete descriptive ale activitatii tale, cu atat vom fi mai aprope de varianta grafica cea mai buna, asteptata de tine.
2. Completarea contractului si semnarea acestuia.
3. Efectuarea platii a 50% din valoarea pachetului comandat, conform facturii proforme primite prin e-mail dupa lansarea comenzii si completarea si semnarea contractului.
4. Determinarea (alegerea) variantei dorite de concept graphic original primit .
5. Transmiterea modificarilor dorite (REDESENARE si REVIZII) in cel mai scurt timp posibil, conform caracteristicilor pachetului comandat.
6. Efectuarea platii pentru diferenta de 50% dupa confirmarea variantei finale.

Machetele grafice transmise prin email (in timpul procesului de realizarea a siglei) vor fi in format JPEG in mod culoare RGB la rezolutia de 72 dpi incadrate intr-un chenar cu dimensiunea de 100/60mm.
Inceperea procesului de realizare a siglei se face numai dupa completarea si semnarea contractului si confirmarea de catre banca a platii facturii proforme.

In cazul in care nici unul dintre conceptele grafice trimise nu corespund asteptarilor tale cu privire la aspectul general al siglei comandate dar inainte de solicitarea oricarei redesenari sau revizii, si daca nu s-a putut determina nici o alta forma de continuare a procesului de realizare a siglei, bani platiti vor fi returanti in termen de 3 zile de la momentul deciziei de incetare a contractului, cu exceptia sumei de 29 euro reprezentand costurile de procesare initiale ale contractului (realizarea initiala a conceptelor grafice originale)

Download Format PDF