Proiect
Brancusi Residence
Proiectul Brancusi Residence s-a nascut din dorinta de a asigura clientilor nostri confortul si siguranta de care cu totii avem nevoie intr-un oras sufocat si aglomerat pana la refuz. Prin pozitionarea cladirilor in mijlocul unei oaze de verdeata, cu parc amenajat si loc de joaca pentru copii, ansamblul rezidential � Brancusi Residence� este alegerea perfecta pentru o viata de familie departe de zgomotul orasului. In incinta ansamblului vor fi amenajate supermaketuri, o gradinita, o sala de fitness astfel incat sa castigati timp pentru dumeavoastra si pentru familia dumneavoastra.


Amplasare:
Cartierul Brancusi vis a vis de parc, cu acces din Bd. Timisoara, str. Valea Oltului si viitorul drum expres, in imediata apropiere a supermarket-urilor Cora si Plaza-Mall, si a mijloacelor de transport in comun.Dotari si Finisaje:

Lucrarile la ansamblul Rezidentil Brancusi au inceput in data 01.02.2024 si se vor incheia la data de 01.02.2024

Cladirile vor fi cu 11 etaje, cu o suprafata construita desfasurata de 35.000 mp, iar suprafata utila va fi cu cca.20-25% mai mica, in total vor fi 400 de apartamente.

Va exista o parcare subterana structurata pe 3 nivele plus locuri de parcare in fata cladirilor, astfel incat fiecare apartament va avea minim un loc de parcare.

Cladirile vor avea 2 subsoluri unde vor fi amenajate locuri de parcare, demisol si spatii comerciale la parter. Vom asigura cel putin un loc de parcare pentru fiecare apartament. Gradul de ocupare al cladirilor va fi de 40% din suprafata totala a terenului.

- La parterul blocurilor vor fi spatii comerciale, gradinita, sala de fitness
- Paza si intretinerea cladirilor vor fi asigurate de firma Conimpex Company
- Pe latura estica Primaria sectorului 6 amenajeaza un parc pe o suprafata de 12 ha.Finisajele vor fi executate de firma Conimpex Company. Apartamentele se pot preda si fara finisaje.

Prin finisaje se intelege:

- zugravit vopsea lavabila interior alb sau optional pastelat;
- tamplaria va fi asigurata de PINUM Pipera
- parchet din stejar cu grosime intre 1,8 - 2,2 cm
- faianta si gresia MARAZZI cu posibilitatea de alegere a modelului
- obiectele sanitare de la ROMSTAL
- Baile vor fi echipate complet inclusiv mobila de baie (dulap cu oglinda)
- Apartamentele sunt prevazute cu centrala proprie si boillere.
- Aer conditionat
- La intrarea in apartament va fi distributie contorizata pentru gaze, energie electrica si apa.
- Locul de parcare va costa in jur de 15.000 Euro pentru cumparare, iar la inchiriat inca nu s-a stabilit pretul