EXTRAOPTIUNI

SLOGAN pentru un brand global, in alta limba decat romana, inregistrabil ca marca internationala. Extraoptiune = 1.000 euro

NUME pentru un brand global, in alta limba decat romana inregistrabil ca marca internationala, si domeniu de internet cu extensia *.com sau/si extensia tarilor sau regiunilor in care limba aleasa pentru crearea numelui este nativa . . Extraoptiune = 2.500 euro

SIGLA pentru un brand global inregistrabila ca marca internationala.
Extraoptiune = 1.000 euro

MANUAL DE IDENTITATE tradus in alta limba decat romana.
Extraoptiune = 500 euro

MANUAL DE IDENTITATE COMPLEX, continand reguli pentru majoritatea formelor de comunicare specifice unui brand global
Extraoptiune = 5.000 euro

Pachet alfa

OBSERVATIE IMPORTANTA

Daca numele ales de dvs are suficiente elemente care sa-i confere autenticitate si memorabilitate, si aveti certitudinea ca are capacitatea de a fi inregistrat ca marca, putem demara acest proiect. Verificati acest lucru inainte de a comanda acest pachet. Putem oferi acest serviciu de verificare la nivel national cu pretul de 100 euro.
Pentru o verificare internationala costurile sunt variabile in functie de aria de interes.
Este de preferat sa aveti un slogan ales, dar nu este o conditie “obligatorie”. Sloganul este o parte importanta a identitatii brandului, dar spre deosebire de nume si sigla, poate fi inlocuit in functie de necesitatile de comunicare ale brandului.
Acest pachet va ofera urmatoarele:
Primiti o sigla originala gata de a fi inregistrata la OSIM
Un numar nelimitat de concepte grafice originale
Un numar nelimitat de redesenari
Un numar nelimitat de revizii
Un numar nelimitat de culori
Fonturi (caractere artistice create) originale, create special pentru dvs.
Ilustratie grafica si artistic originala (no clipart)
Machete in format vectorial si bmp
Primiti certificat de originalitate.
Pachet de identitate vizuala:
• Machete carte de vizita
• Macheta coala cu antet
• Macheta stampila
• Macheta plic de corespondenta
• Machete semnatura electronica (e-mail)
• Machete documente (ne)fiscale tipizate.

Acest pachet reprezinta o lucrare artistica deosebita. In mare parte executata manual si transpusa ulterior in format digital. Veti beneficia de 3 maniere diferite de exprimare grafica, cu un numar nelimitat de variante. Daca doriti ceva deosebit acesta este pachetul potrivit pentru o sigla memorabila. Sigur toti vor invidia pentru alegerea facuta.
Timpul de realizare este de 7-30 zile. Plata se face integral la semnarea contractului.

Termeni
CONCEPT GRAFIC ORIGINAL – lucrare artistica executata initial manual si transpusa ulterior intr-un program de editare grafica vectoriala. Avand un caracter original (NO CLIPART) fiecare concept este unic, iar caracterele folosite sunt create special pentru fiecare proiect.
REDESENARE – adaugarea/eliminarea unor elemente grafice definitorii ale conceptului graphic original. Prin redesenare conceptual graphic original initial capata valente artistice noi care il transforma intr-un nou concept graphic.
REVIZIE – modificarea tipului sau/si marimii caracterului folosit in conceptual graphic original, modificarea culorilor folosite in conceptual graphic original, repozitionarea si/sau redimensionarea (scalarea) elementelor grafice folosite in conceptual graphic original. Prin revizie, conceptual graphic original nu isi modifica caracteristicile artistice initiale.